Zaalreservering software van mice operations

Wilt u meer geld verdienen met het verhuren van uw zaal? Kies er dan voor om de zaalreservering software van mice operations eens uit te proberen. Zo kunt u via de site gratis je aanmelden voor de proef software waarmee jij een goed idee krijgt van de verschillende mogelijkheden van het reservering systeem. Al veel andere bedrijven zijn u voorgegaan en hebben meer rendement kunnen behalen door gebruik te maken van de software. Zo bied de software voor verschillende toepassingen oplossingen. Naast het huren en boeken van zalen is het ook mogelijk voor klanten om eenvoudig een offerte of een aanvraag te huren.

Overzichtelijk

U als eigenaar van zalen kunt via het zaalreservering software systeem eenvoudig inzien op welke momenten op welke dagen zalen zijn geboekt of nog vrij staan. Via het interne systeem van de software is het mogelijk te overleggen met andere collega’s in het geval dat u nog bepaalde dingen wilt/ moet regelen, maar ook als u nog vragen heeft voor een klant kunt u deze direct stellen via de zaalreservering software. Zo zit er een systeem ingebouwd dat de mogelijkheid bied om klanten direct te mailen. Zo heeft u alle communicatie en alle boekingen eenvoudig in 1 overzicht.

Tijdbesparend

Een van de grootste voordelen is dat het erg tijdbesparend is. Wanneer een klant besluit om een boeking te maken via het systeem wordt deze direct ingevuld in de software en in de agenda, en kunt u deze direct terugzien. U hoeft dus niet nog handmatig de gegevens van de klant in de agenda in te vullen. De software van mice operations is speciaal ontwikkeld voor de verhuurders van zalen en bied alle kenmerken en eisen die u verwacht van een goede software. Zo is het ook mogelijk verschillende punten helemaal naar uw eigen wensen te laten samen stellen. Denk bijvoorbeeld maar in het overzicht en in het automatisch laten maken van offerte prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *