Spa filters

      Geen reacties op Spa filters

Er zijn maar weinig dingen zo lekker als je eigen spa, ook wel bekend als een hottub of op z’n Nederlands “bubbelbad”. Voor de veiligheid, en je eigen comfort, moet je zorgen voor schoon water, hierbij zijn de spa filters heel belangrijk.

Spa filters

Daar kwam ik zelf achter toen na een jaar het water van mijn opblaasbare spa niet zo helder meer was. Ook nadat het water was ververst, werd het water weer troebel na een paar weken. Een vriendin die een “echte” jacuzzi heeft, zo’n grote voor 8 personen, vertelde me dat zij de filters minimaal twee keer per jaar verving. Nou wordt er bij haar veel meer gebruik van gemaakt, maar het bleek dat ook bij mij de filters aan vervanging toe waren.

Goed onderhoud is cruciaal

Spa filters

Als je een jacuzzi koopt bij een gespecialiseerde winkel, krijg je er uitgebreide instructies bij voor het onderhoud. Als je een opblaasbare spa koopt bij bijvoorbeeld Lidl of Aldi, dan zit er weliswaar een boekje bij waarin dit wordt uitgelegd, maar dat is ook alles. Veel mensen merken pas dat het water in hun spa vervangen moet worden als het troebel wordt of erger nog, als ze uitslag krijgen. Voor je eigen gezondheid is het belangrijk het water elke week te controleren op ph-waarde en hardheid. Controleer ook meteen de filters en maak ze schoon. Op deze manier heb je het meeste plezier van je spa, en kan je er jarenlang van genieten.

Online filters kopen is makkelijk

Het is altijd makkelijk als je voor je filters terecht kan bij een gewone winkel, zeker als je hulp nodig hebt. In veel gevallen is het veel makkelijker om online te kopen. Bij bodyfitwebshop kan je online terecht, maar je kunt ook kopen of afhalen bij de winkel in Zeewolde!