Panelen op maat

      Geen reacties op Panelen op maat

Bekijk de panelen op maat bij Woodstock panelen. Op de site zie je tal van houten panelen op maat waarvan je de mooiste meubels kan maken. Vooral met meubels is er vraag naar maatwerk. Meubels moeten een geheel vormen, zodat er een stijlvol interieur ontstaat, en dan is een maatwerk kastje vaak onvermijdelijk. Met het materiaal van Woodstock panelen realiseer je dat maatwerk meubel. Let vooral op de verschillende kleuren wat hout heeft. Hierdoor kun je perfect aansluiten bij bijvoorbeeld de laminaatvloer. Lees verder over de mogelijkheden met panelen op maat van Woodstock panelen en hoe eenvoudig jij die in huis kunt krijgen.

Woodstock panelen levert maatwerk naar jouw smaak

De panelen op maat zijn niet alleen naar ieders smaak te krijgen, maar zijn ook robuust. Bekijk op de site eens de drielaagsplaten. Daar een tafelblad van is voor het leven. De toplaag is dan precies zoals je het wil hebben, en mooi zijn doorgaande lamellen panelen. Om er een geheel van te maken kun je op de site ook de stalen onderstelpoten zien. Het voordeel van dat degelijke is dat het niet alleen nieuw mooi is, maar ook mooi blijft. Er is een tijd geweest dat grenen fabrieksmeubels hip waren, in de showroom was het mooi, maar na gebruik niet.

Niet alleen het formaat, jij kiest precies wat je wil hebben

In het voorbeeld van grenen fabrieksmeubelen die niet mooi bleven, grenen is een zachte houtsoort. Als een kind met een speelgoedauto over het tafelblad ging dan konden er krassen ontstaan, en door het gebruik werd het snel lelijk. Met de panelen op maat van Woodstock panelen Hengelo kun je zulke situaties voor zijn. Je kan kiezen voor een hardere houtsoort, of het meubel zo maken dat het te onderhouden is. Het fabrieksmeubel kreeg je nooit meer mooi. Dat was dan voor de kringloop of rommelmarkt en een creatieveling lakte dan het tafelblad over, maar niet met blanke lak of vernis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *