Lichttherapie lampen

      Geen reacties op Lichttherapie lampen

Elke winter had ik het zitten: ik voel me lusteloos, moe en wil het liefst verhuizen naar de Bahama’s. Lichttherapie lampen zijn effectieve huisbehandelingen die je zo online binnen haalt!

Geef uw humeur een boost

Lichttherapie lampen bootsen zonlicht na met een helderheidsniveau van minimaal 10.000 lux. Wanneer ze slechts 20 tot 30 minuten per dag worden gebruikt, bieden deze lichten dezelfde effecten als het absorberen van stralen, waaronder het stimuleren van uw humeur en het verbeteren van het bio ritme. Het is een van de gemakkelijkste manieren om je op te vrolijken, omdat je een lichttherapielamp kunt gebruiken terwijl je werkt, eet of tv kijkt.

lichttherapie lampen

De beste manier om lichttherapie te gebruiken

Ik ga ‘s ochtends ongeveer 30 minuten naast mijn lamp voor lichttherapie zitten. Dit brengt mijn lichaam wakker en verbetert natuurlijk mijn slaapcyclus. Ondertussen neem ik ontbijt en lees ik online de krant.Hoewel de lamp niet te vergelijken is met het gevoel van natuurlijk licht dat je krijgt als je wakker wordt tot de zonsopgang, voelde ik me al snel minder chagrijnig. Het help om mijn bioritme op een donkere winterdag een boost te geven.