Infrarood sauna kopen

      Geen reacties op Infrarood sauna kopen

Velen genieten van het comfort van het gebruik van een sauna thuis, waarschijnlijk met een traditionele infrarood sauna. Een infrarood sauna kopen is de beste optie, omdat het een mildere hittetherapie biedt. Met de geavanceerde traditionele saunatechnologie heeft Bodyfit naadloos alle benodigde eigenschappen in een infraroodsauna gecombineerd, inclusief geweldig design en duurzame materialen. Bodyfit heeft zowel gedimde als helder verlichte infrarood sauna’s voor binnen- en buitengenot. het volledige spectrum in een Buitensauna biedt alle luxe assortiment behoeften en de ontwerpen kunnen het hele jaar door binnen en buiten worden gebruikt zonder zorgen. Het grootste deel van de sauna’s heeft een breed scala van kachels met verschillende maten. Het materiaal dat de infraroodwarmte produceert, is van hoge kwaliteit en gematigde temperatuur.

infrarood sauna kopen

Eigenschappen van infrarood sauna’s

Bodyfit gebruikt twee meest populaire materialen voor infraroodstralers: keramiek en koolstof. Keramiek is een zeer efficiënt, effectief materiaal wanneer het wordt verwarmd om infraroodwarmte te produceren. Keramiek heeft een zeer hoge mate van passiviteit, wat betekent dat het veel infraroodwarmte produceert.

De meeste van de traditionele sauna’s gebruiken het populairste hout dat al vele jaren wordt gebruikt. Dat is cederhout dat zacht is en bestand tegen barsten en splijten. Het heeft aromatische oliën die goed zijn voor genezing en ontgifting. Ze zijn natuurlijk anti-schimmel en anti-bacterieel vanwege de unieke eigenschappen van de cederolie.

infrarood sauna kopen

Bekijk het volledige spectrum van infraroodsauna’s beschikbaar voor de geavanceerde infraroodtechnologieën. De verwarmingssystemen bieden 100% van de tijd alle golflengtes om je sauna te optimaliseren met de mogelijkheid om de sauna op afstand te bedienen met een afstandsbediening of smartphone. Het ontwerp van de gloednieuwe klassieke cabines is de perfecte plek om tot jezelf te komen en te genieten van de helende warmte, met extra comfortfuncties zoals een diepere bank, gebogen ergonomische rugsteun en sfeerverlichting naar keuze.