Handige passpiegel staand

      Geen reacties op Handige passpiegel staand

Bekijk de handige passpiegel staand bij de Spiegelshop. Op de internetsite zie je de passpiegel staand in verschillende uitvoeringen zoals met een sierlijke houten lijst of strakke zwarte lijst. Uniek is het model Boston, de Carlos is misschien eerder het model wat je had verwacht. Voor ieder interieurstijl is er een passende spiegel te vinden. De passpiegel staand met de zwarte lijst heeft een stalen lijst wat weer mooi gaat bij de industriƫle inrichting terwijl spiegels met een houten lijst weer matchen als het landelijk ingericht is. Maar de Spiegelshop Hengelo heeft meer dan passpiegels in het assortiment, en levert kwaliteit.

De Spiegelshop heeft een groot assortiment spiegels

Naast de passpiegel staand heeft de Spiegelshop andere spiegels te koop staan. Wat denk je van een ovale of ronde spiegel? Deze heeft dan meestal die zwarte strakke stalen lijst behalve als het een model zonder lijst is. De Clear heeft geen lijst maar een mooi afgewerkte rand. Wat je ook veelvuldig aantreft zijn de rechthoekige modellen. Hierin heb je dan alle keuze, van een houten lijst in barokstijl of brocante lijst, of juist wederom de stalen lijst. Mocht je er niet aan uitkomen, je kan de Spiegelshop in Hengelo benaderen en zelfs maatwerk is leverbaar.

Het is belangrijk dat een spiegel kwaliteit is, de Spiegelshop levert kwaliteit

De Spiegelshop Hengelo levert alleen goede kwaliteit. Dit is belangrijk, een spiegel is een duurzaam product en gaat lang mee. Het glas is precies vlak, in het spiegelbeeld zie je geen vertekeningen, en ook het schoonmaken van het glas zal geen problemen opleveren. De kans is groot dat een spiegel tientallen jaren meegaat. De spiegel moet dan ook in je interieur passen, en dat is het voordeel van online kopen want je hebt dan zichtgarantie. Je kan de spiegel een tijdje aanzien, en mocht het niet met de rest van je interieur matchen, dan neem je contact op. Bekijk de spiegels bij de Spiegelshop in Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *