Gezellig met zijn allen op één kamer

      Geen reacties op Gezellig met zijn allen op één kamer

Het komt regelmatig voor, niet genoeg ruimte om ieder kind zijn eigen kamer te geven. Maar kinderen hebben er niet echt een probleem mee, sterker nog ze vinden het gezellig en leuk om bij elkaar op de kamer te liggen. Het 4 persoons bed van perfecthomeshop maakt het wel erg eenvoudig, een stapelbed met maarliefst ruimte voor vier kinderen. Veilige kinderbedden voor iedere leeftijd, worden geleverd met matras en lattenbodem zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. Zijpanelen zorgen voor de veiligheid van je zoon of dochter dat hij of zij niet uit bed valt.

4 persoons bed

Altijd voorbereid op feestjes

Voor kinderen is het natuurlijk geweldig als zij een slaapfeestje kunnen houden thuis met vriendjes of vriendinnetjes. Met dit 4 persoons bed kan dit ook, je zoon of dochter zal de tijd van haar of zijn leven hebben. Ook vind je onderin de opberglades veel ruimte om speelgoed of bijvoorbeeld boeken op te bergen. Met deze bedden heb je dus ook niet zo veel kastruimte meer nodig, meer ruimte voor bijvoorbeeld een bureau of veel speelruimte. Een ideaal bed voor gezinnen met meerdere jonge kinderen.

4 persoons bed

Ook geschikt voor vakantiehuizen

In een vakantiehuisje heb je vaak beperkte ruimte voor kinderen om te slapen, met dit 4 persoons bed ben je hier direct vanaf. In één kamer kun je voortaan vier kinderen laten slapen, het is niet alleen functioneel maar ook nog eens erg gezellig voor de kinderen. Vakantie is al leuk maar met dit bed van perfecthomeshop.eu wordt het echt één groot feest. De matrassen die erbij worden geleverd zijn uitgevoerd met afritsbare hoezen, op deze manier heb je altijd een fris en schoon matras om op te liggen.