Deze 3 WordPress plugins moet elke website hebben

Je wilt een website maken Amersfoort en hiervoor wil je graag werken met WordPress. Dit CMS systeem is ideaal, omdat het redelijk eenvoudig is en zeer uitgebreid. Er zijn veel verschillende plugins waarmee je functionaliteiten van je WordPress thema kunt uitbreiden. Wat zijn nu de beste WordPress plugins? In dit artikel hebben wij drie WordPress plugins op een rijtje gezet die elke website zou moeten hebben.

website maken Amersfoort

W3 Total Cache

Dit is een ideale tool voor het cachen van je website. Als een bezoeker jouw website bezoekt, wordt dit opgeslagen in de cache van zijn of haar browser. Bij een volgende bezoek wordt jouw website geladen vanuit die browser. Dit bespaart heel wat laadtijd.

website maken Amersfoort

Jetpack

Jetpack is een handige en veelgebruikte WordPress plugin die je kunt gebruiken om de beveiliging van je website te verbeteren. Ook kun je Jetpack gebruiken voor verschillende marketing activiteiten.

Popup Maker

Popups worden veel gebruikt om leads te verzamelen. Je kunt bezoekers bijvoorbeeld via een popup een gratis e-book aanbieden, mits zij zich inschrijven voor je nieuwsbrief. Popup Maker is een goede plugin waarmee je eenvoudig dit soort popups kunt maken..