De vele toepassingen van amandelolie

      Geen reacties op De vele toepassingen van amandelolie

Amandelolie is een pure olie die voor cosmetische doeleinden gebruikt wordt. Je kunt dit terugvinden in de meeste drogisterijen, maar je kunt ook makkelijk amandelolie online kopen.

Een zachte huid

Amandelolie is een ideale olie tegen een droge huid. Doordat het sterk lijkt op lichaamseigen talg, wordt het snel opgenomen door de huid. Het verzacht en voedt de huid diep, waardoor de huid mooi en soepel wordt. Om die reden helpt het ook om striemen te verminderen.

Zachte huid

Glanzend haar

Behalve voor je huid is amandelolie ook goed voor je haar en je hoofdhuid. Probeer eens een paar druppels amandelolie op je hoofdhuid te masseren vooralleer je je haar wast. Hierdoor zal je hoofdhuid beter beschermd zijn tegen de shampoo en er uiteindelijk gezonder uitzien. Breng het op de lengtes van je haar aan voor glanzender en sterker haar.

Een heerlijke massage

Je kan amandelolie perfect gebruiken als massageolie. De olie mixt gemakkelijk met essentiële oliën en smeert goed uit. Na een massage met deze natuurlijke olie ben je helemaal ontspannen.

De vele applicaties van amandelolie maken deze olie een onmisbaar item in elk huishouden. Amandelolie online kopen is dus zeker aan te raden voor wie zijn of haar lichaam goed wil verzorgen!