Compleet onbezorgde vakantie in Limburg

Een prachtige omgeving kenmerkt vakantiepark de Leistert, want tussen al het natuurschoon is het park gelegen. Ben je een natuurliefhebber, en houd je van kamperen of wanneer je liever in een bungalow overnacht ben je natuurlijk ook welkom. Kom je gezellig met je gezin, of ben je met een grote groep vrienden waar je met zijn allen overnacht in een moderne bungalow of een authentieke boerderij. Welke bungalow je ook huurt, alle soorten staan op eigen kavels. 

Samen genieten

Opgedeeld in twee delen

Het park de Leistert is ingedeeld in twee delen, bij Buitenhof de Leistert overnacht je een luxe bungalow of cabin. Een prachtige omgeving waarin de bungalows stuk voor stuk met veel ruimte en privacy zijn gebouwd. Camping de Leistert is niet alleen een topcamping in Limburg, ook in de rest van Nederland gooit de camping zeer hoge ogen met het animatieteam en de vele faciliteiten die het park heeft. De camping kenmerkt zich als zeer kindvriendelijke camping, ook de oudere kinderen worden niet vergeten met het animatieteam. 

Uitje

Ongekend waterplezier

Niet alleen de natuur van camping de Leistert is een sterk punt, ook de vele waterfaciliteiten maken het park enorm populair om met kinderen naartoe te gaan. Het buiten golfslagbad, het prachtige subtropische zwemparadijs waar je zomer en winter kunt zwemmen. Heerlijke verwarmde baden, glijbanen, een whirlpool zorgen ervoor dat zowel groot als klein zich prima vermaken. Heb je honger na het zwemmen, kun je bij de snackbar een patatje halen. Natuurlijk kun je ook dineren in een van de restaurants die het park heeft.