Butplug

      Geen reacties op Butplug

De butplug is een speeltje ontwikkeld voor mannen en vrouwen. Het woord zegt het al, het is namelijk een speeltje voor anaal gebruik. Echter wordt het speeltje door beiden partijen gebruikt. Zij kunnen er dan ook allebei optimaal van genieten. Er zijn veel verschillende soorten maten, vormen, kleuren en materialen beschikbaar. Het speeltje lijkt op een dildo, maar het verschil zit hem voornamelijk in de lengte en de vorm van het uiteinde. Het uiteinde bevat een klein handvat waardoor het speeltje gemakkelijk aangebracht en verwijderd kan worden. Omdat het product ook nog makkelijk is gebruik, kan het leven van een vrouw als van een man verrijken!

butplug

Gebruik van een butplug

Omdat de anus in tegenstelling tot een vrouwelijk vagina geen vocht produceert bij opwinding, is het dus aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Het speeltje kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het oprekken van de kringspier. Dit is prettig als voorbereiding op anale penetratie. Door de vorm van het speeltje zal de anus dus geleidelijk opgerekt worden.

butplug

Het onderhoud 

Als je jouw ideale speeltje gevonden hebt is het belangrijk dat het speeltje van goed onderhoud voorziet. Er zijn dan ook talloze manieren waarop je je speeltje kan onderhouden. Echter is reinigen de belangrijkste vorm van onderhoud. Door je speeltje goed schoon te houden gaat het product langer mee. De butplug kan bijvoorbeeld gereinigd worden met behulp van toycleaner. Zo zijn verschillende pagina’s op internet te vinden verschillende vorm van onderhoud gedetailleerd besproken worden.